Elisabeth: “4Her hjalp mit forhold ud af krisen”

Elisabeth er lige fyldt halvtreds og driver en restaurant sammen med sin mand. Hun er vant til at have mange bolde i luften, men da hun for nogle år siden mistede både energien og sexlysten, var krisen en kendsgerning.

“Jeg har altid været et aktivt menneske. Udover at arbejde meget og dyrke fodbold i min fritid, har jeg tre fantastiske teenagedrenge derhjemme at tage mig af,” fortæller Elisabeth.

Sexlyst på lavt blus

Sammen med sin mand har hun drevet restaurant i næsten 15 år, og det gør, at hun ikke har ret meget tid til hvile. Elisabeth har med sit stærke drive altid godt kunne lide at have meget at lave, men for et stykke tid siden begyndte hun at mærke en konstant træthed.

“Sexlysten røg ned på et absolut lavpunkt, og vi kom ind i en krise, samtidig med at jeg mærkede at mit humør svingede op og ned,” fortæller Elisabeth.

Et skub i den rigtige retning

En af Elisabeths veninder snakkede om, at hun selv var kommet i overgangsalderen. Det fik Elisabeth til at læse mere om, hvad der sker i kroppen, og hvordan det normalt føles.

“Jeg tænkte, at det nok var en fase, der snart ville gå over, men så testede jeg 4Her, og det har helt sikkert givet mig et skub i den rigtige retning.”

Elisabeth har testet 4Her i cirka seks måneder, og hun mærkede effekten efter et par måneder. Udover at humørsvingningerne er aftaget, føler Elisabeth, at hun har mere lyst og energi i hverdagen.

Elisabeth har fået mere lyst og energi i hverdagen, efter hun begyndte at bruge 4Her.

Hjalp forholdet ud af krisen

“Jeg har fået min energi og min lyst tilbage, hvilket var med til at hjælpe mit forhold ud af krisen. Hvis jeg ikke havde taget 4Her, havde mine humørsvingninger nok været endnu værre.”

Kort sagt – hverdagen føles lettere.

“Sexlysten er også vendt tilbage, og jeg føler, at jeg kan tænke klarere.”

Elisabeth har anbefalet 4Her til mange.

“Jeg er en stor fortaler for 4Her og anbefaler det til alle, så hurtigt jeg kan. Efter min mening er det en rigtig god måde at føle bedre balance i livet på.”

Kosttilskuddet til hormonel balance

For mange, der kæmper med de samme problemer som Elisabeth, kan det derfor hjælpe at tage et kosttilskud for hormonbalancen – og 4Her er specielt udviklet til kvinders unikke helbredsproblemer: for eksempel sexlyst samt mental og fysisk sundhed.

4Her indeholder blandt andet Maca, som er med til at opretholde naturlig seksuel aktivitet og energi, vitamin B6 som er med til at regulere hormonaktiviteten, Tribulus terrestris, som hjælper med at bevare sexlysten og Panax ginseng, som er med til at understøtte fysisk og mental præstation.

*4Her er et kosttilskud og kan ikke erstatte medicin eller lindre symptomer på sygdom.