Om Os

Derfor har vi udviklet 4her

Kvinder oplever en række unikke sundhedsmæssige udfordringer i løbet af deres liv, især relateret til fertilitet, lavere sexlyst og mentalt og fysisk velvære. Med alderen ændres hormonbalancen i kroppen, og det skaber udfordringer for mange af os.

Men fra naturens side findes der heldigvis en række aktive ingredienser, med en positiv effekt, når det kommer til at vedligeholde og regulere naturlig seksuel aktivitet og energi – og ikke mindst regulere kroppens hormonaktivitet.

Vores ernæringseksperter udviklede derfor et dagligt kosttilskud til kvinders unikke sundhedsudfordringer, baseret på 4 potente aktive ingredienser: Maca, som er en god kilde til fytoøstrogen og hjælper med at opretholde naturlig seksuel aktivitet og energi, Vitamin B6, som hjælper med at regulere hormonel aktivitet, Tribulus Terrestris som hjælper opretholde sexlyst, og panax ginseng, som hjælper med at understøtte fysisk og mental ydeevne.

Dette gør det muligt for kvinder i alle aldre at holde deres krop og sundhed i balance – hele livet.

Om os

På få år er Vitamail vokset til at blive en af ​​Nordens førende aktører inden for naturlige lægemidler, sundhed og kosttilskud. Vi udvikler vores egne unikke kosttilskud, der er skræddersyet til det nordiske liv og klima, baseret på erfaring, forskning og råvarer af højeste kvalitet.

Derfor har vi nu over 350 000 kunder i Norge, Sverige, Finland og Danmark.

Sådan udvikler vi vores produkter:

Kvalitet, innovation og sikkerhed!!

  1. Baseret på forskning: Vi kombinerer naturlige råvarer med egenskaber der har vist resultater i en bred vifte af forskningsundersøgelser og sammensat dem på innovative måder. Forskning er grundlaget for alt, hvad vi gør.
  2. Råvarer af højeste kvalitet: Kun naturlige råvarer fra de reneste kilder. Vi stiller høje krav og på friskhed og bæredygtig produktion. Alle råvarer er udstyret med et analysecertifikat, som kontrolleres efterfølgende.
  3. Sikker og naturlig produktion: Alle kosttilskud produceres i henhold til retningslinjer fra European Food Safety Authority (EFSA), Mattilsynet (den norske fødevaresikkerhedsautoritet) og Good Manufacturing Practice (GMP).
  4. Ekstra kvalitetssikring: Alle færdige varer sendes til Eurofins (en af ​​verdens førende analysevirksomheder) for yderligere kvalitetskontrol.

Sundhed direkte i din postkasse

Friskheden er afgørende, når det kommer til kosttilskud og deres effekt. For at sikre kvaliteten og friskheden af ​​vores produkter sendes de derfor direkte til dit hjem. De står aldrig på en butikshylde og mister kraften.

Med jævne mellemrum får du en ny forsyning med friske kosttilskud direkte hjem – du løber aldrig tør og behøver aldrig bestille.

Vores mål er altid at levere førsteklasses kundeservice. Det kan være grunden til, at Vitamail har vundet den norske kundeservicepris “Bedst i test” fire gange – senest i kategorien E-handel i 2020.

Vil du lave ændringer i dit abonnement?

Du kan enkelt gjøre endringer abonnement og faktura på kundeportalen.

Log in på kundeportalen

Andre spørgsmål?

Er du i tvivl om noget andet? Produkt spørgsmål? Ris og ros?

Send melding på Facebook

Telefon & E-mail

Telefon: 
89 87 88 12
(Mandag – Fredag 10-16)
E-mail: 
kundeservice@vitamail.dk