Om os

Derfor udviklede hun 4Her

– Målet med 4Her er at sætte en stopper for, at hormonelle forandringer og faser påvirker os negativt, siger Mari Olsen, der har stået for udviklingen af ​​4Her.

Af kvinder, til kvinder

– Kvinder har nogle unikke udfordringer relateret til sundhed. Og vi har arbejdet længe på at komme frem til et rigtigt effektivt kvindeprodukt, siger Mari Olsen.

Udfordringer relateret til fx fertilitet og sexlyst, energi, stress og kroppens hormonbalance dukker ofte op med alderen.

Mari Olsen har været ansvarlig for udviklingen af 4Her

– Hormonbalancen i kroppen ændrer sig, og det giver problemer for mange.

I dag er 4Her blandt de hurtigst voksende naturprodukter i Norden inden for kvindesundhed.

– 4Her tager fat på udfordringer, som jeg brænder for at løse, så det har været rigtig sjovt at følge udviklingen af ​​produktet.

Om Vitamail

Vitamail er inden for få år vokset til at blive en af ​​Nordens førende aktører inden for naturmidler, helse- og kosttilskud. Vi udvikler vores egne, unikke kostprodukter skræddersyet til nordisk liv og klima, baseret på erfaring, forskning og råvarer af højeste kvalitet.

Derfor har vi nu over 350.000 kunder i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Sådan udvikler vi vores produkter:

Kvalitet, innovation og tryghed!

 1. Baseret på forskning:
  Vi kombinerer naturlige ingredienser med aktive stoffer, der har vist resultater i en lang række forskningsstudier, og sætter dem sammen på innovative måder. Forskning er grundlaget for alt, hvad vi gør.
 2. Råvarer af højeste kvalitet:
  Kun naturlige råvarer hentet fra de reneste kilder. Vi stiller meget høje krav til friskhed og bæredygtig produktion. Alle råvarer er forsynet med et analysecertifikat, som efterfølgende kontrolleres.
 3. Tryg og naturlig produktion:
  Alle kosttilskud er produceret efter retningslinjer fra Fødevarestyrelsen, European Food Safety Authority (EFSA), samt Good Manufacturing Practice (GMP).
 4. Ekstra kvalitetssikring:
  Alle færdigvarer sendes til Eurofins (en af ​​verdens førende analysevirksomheder) for yderligere kvalitetskontrol.

Sundhed direkte hjem

Friskhed er afgørende, når det gælder kosttilskud og deres effekt. For at sikre kvaliteten og friskheden af ​​vores produkter, sendes de derfor direkte hjem til dig. De bliver aldrig efterladt på en butikshylde, og står derfor ikke og mister deres kraft.

Med jævne mellemrum modtager du en ny forsyning af friske kosttilskud direkte hjem i postkassen. Du løber aldrig tør og behøver ikke foretage dig noget, for at bestille.

Vores mål er altid at levere førsteklasses kundeservice. Det er måske derfor, Vitamail har vundet den norske kundeservicepris “Bedst i test” i alt fire gange – senest i kategorien Nethandel i 2020.

Vil du lave ændringer i dit abonnement?

Du kan nemt lave ændringer i dit abonnement og din faktura på kundeportalen.

Log ind

Andre spørgsmål?

Er du i tvivl om noget andet? Produktspørgsmål? Ris/ros?

Gå til Vitamail kundeservice