Vitaminer til kvinder: Vejen til hormonbalance starter nu

Hormonerne østrogen og progesteron virker lidt ligesom yin og yang i din krop. Men når din krop er ude af balance, kan du opleve træthed, irritabilitet og humørsvingninger. Mange oplever også hårtab.

4Her er et kosttilskud med aktive ingredienser og vitaminer til kvinder. Specielt udviklet til en kvindekrop i balance.

For de fleste kvinder handler kropspleje om mere end eksklusive frisørshampooer, anti-rynkecremer og makeup. Vi vil ikke bare se yngre ud udenpå. Vi ønsker også at føle os yngre indeni. Og her kan de rigtige vitaminer til kvinder hjælpe.

Midt i vores ekstreme fokus på kroppen, er det nemlig nemt at glemme det mest essentielle: At give din krop den gode pleje indefra. Du har sikkert hørt det før:

Du er hvad du spiser. 

Hvis du er usikker på, om du spiser sundt og varieret nok, kan det være en god idé at få tjekket dine værdier og supplere kosten med de rigtige vitaminer til kvinder for at få præcis det, din krop har brug for.

4Her er et kosttilskud til kvinder, der indeholder hele 4 aktive ingredienser udover vitaminer, og som er udviklet specielt til kvinder, der ønsker et godt helbred, lyst og energi. Til dig, der ønsker en krop i hormonbalance.

Læs også: En guide til kosttilskud til kvinder

Fra sløv til energisk

Hvis din krop ikke får nok byggesten til at vedligeholde en sund og frisk krop i balance, kan du nemt komme til at føle dig både svag og sløv.

4Her indeholder hele 8 B-vitaminer, herunder B2 og B3, som er med til at mindske træthed og udmattelse. Derudover indeholder produktet magnesium (75 mg) og jern (14 mg), som også hjælper med at mindske træthed og udmattelse. Jern og jod (150 μg) er også vigtige for normal kognitiv funktion.

Hvis du er træt af at kun at have små mængder energi, kan 4Her derfor være et vigtigt bidrag til at få dig i balance og ovenpå igen.

Læs også: Træt hele tiden? Her er 9 skønne tips til mere energi

Til skinnende hud og hår

Hår og hud kræver også daglige pleje, ikke mindst i vinterhalvåret. Et vigtigt vitamin for håret er biotin (B7), som hjælper med at opretholde normal hud og hår.

Får du ikke nok biotin, kan symptomerne i værste fald føre til hårtab.

4Her indeholder 200 μg biotin (B7), og med det hjælper du dit hår til en sund hårvækst og din hud til at blive friskere.

Mere sexlyst

Især i overgangsalderen oplever mange kvinder ændringer i kønshormonerne østrogen, progesteron og testosteron. Disse ændringer kan i høj grad påvirke seksuel lyst.

Damiana (turnera diffusa) er et naturligt afrodisiakum, der er blevet brugt i århundreder til at øge seksuel appetit og nydelse. Det blev oprindeligt brugt af de gamle aztekere og mayaer. 4Her indeholder 100 mg damiana.

Damiana:

  • Kan bidrage til god seksuel appetit
  • Kan hjælpe med at genoprette fysisk og psykisk velvære

Et andet afrodisiakum er tribulus terrestris, som har været brugt i indisk og kinesisk urtemedicin i århundreder. Planten kan være med til at fremme seksuel lyst og kan også virke lindrende på nervesystemet.

Derudover indeholder 4Her rodfrugten maca, en type superfood, som er blevet særligt populær de seneste år. Grøntsagen har været brugt i Peru i over 2000 år og er kendt for at øge vitaliteten.

Maca:

  • Kan hjælpe med at opretholde naturlig seksuel aktivitet og energi
  • Som et afrodisiakum kan det hjælpe med at stimulere seksuel lyst
  • Kan være med til at stimulere fertiliteten, og kan have en gavnlig effekt på fertiliteten
  • Kan hjælpe med at styrke knoglesundheden i overgangsalderen

Læs også: 4Her har god effekt på kvinders sundhed

Kosttilskud med vitaminer til kvinder

4Her er et unikt kosttilskud til kvinder, der ønsker et afbalanceret hormonsystem. Det er specielt udviklet til de unikke sundhedsudfordringer, kvinder står over for – og bidrager til hormonbalance i kroppen, forbedret seksuel, fysisk og mental sundhed, og med en beroligende effekt på nervesystemet.

4Her indeholder blandt andet Maca, som er en god kilde til fytoøstrogen, og som hjælper med at opretholde naturlig seksuel aktivitet og energi, vitamin B6, som er med til at regulere hormonaktiviteten, Tribulus terrestris, som hjælper med at bevare sexlysten, og Panax ginseng, som bidrager til at understøtte fysisk og mental præstation.

4Her sørger for, at du får ALLE disse virkestoffer og vitaminer til kvinder i en enkelt kapsel. En nem måde at hjælpe din krop til hormonbalance.

*4Her er et kosttilskud og kan ikke erstatte medicin eller lindre symptomer ved sygdom